Over ons

Sinds 3 december 1999 geopend. Restaurant Gewoon is oorspronkelijk gestart als klein rustiek eetcafé, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar familiebedrijf. Beide zoons runnen inmiddels de uitgebreide en internationale keuken.

Waar vroeger een postkantoor midden in het centrum van Numansdorp stond, staat nu een restaurant met een groot terras in een gezellige tuin. Niet alleen de ouders kunnen zich culinair vermaken, ook aan de kinderen is gedacht. Hiervoor is er een uitgebreide a lá carte kaart en een drie gangen keuze menu, ook kunt u zich lekker laten verrassen door de kok. Naast de gerechten van de kaart zijn er wekelijks wisselende specialiteiten op de borden in de winkel te vinden.

Naast gewoon lekker eten in het restaurant is het ook mogelijk om voor gezelschappen een koffietafel te organiseren of een feestje te geven. Veel is mogelijk, wij denken graag met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een dinerbon als presentje aan vrienden of kennissen te geven, het bedrag kunt u zelf bepalen. Al uw culinaire wensen zijn bespreekbaar.

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten maar voor grotere gezelschappen willen wij graag een uitzondering maken. Wij hopen dat u eens komt kennismaken onder het genot van goed eten, een goed wijntje of ander drankje en onze lekkere muziek. Regelmatig organiseren wij speciale avonden waarbij live muziek, een bepaald thema of een bepaalde keuken centraal staat. Om op de hoogte te blijven nodigen wij u uit om regelmatig onze nieuwtjes in onze agenda te raadplegen.