Menu

Voor

Rundercarpaccio met een frisse dressing en Old Amsterdam10,80
Duo van zalm en Hollandse garnalen13,80
2 Garnalenspiezen met knoflooksaus10,80
Thaise garnalenkroketjes met cocktailsaus9,50
Slakken in kruidenboter9,50
Lekker soepie5,50

Hoofd

Tournedos met stroganoffsaus of pepersaus25,50
Varkenshaas met champignonroomsaus18,25
Entrecote met schimmelkaas of kruidenboter18,25
Hoeksche Beefburger14,50
De vangst van de dag (v.a.)17,75
Gebakken camembert met vossenbessensaus16,75
Groentenlasagne17,75

Na

Spekkoek met ijs en karamelsaus6,00
Chocolade-amandeltaart met ijs en slagroom6,00
Dame Blanche6,00
Kinderverrassing4,00
Gewoon klassiek: Irish, French of Italian coffee7,25

Overig

Sourcy Tafelwater5,45
Wijntip:
Saint Louis de Provence rose (2017), een karakteristieke Provinciaalse rosé met een verfijnde droge smaak, slechts € 21,50...