Menu

Voor

Rundercarpaccio met 'ouwe zwarte' kaas10,80
Duo van zalm en Hollandse garnalen13,80
2 Garnalenspiezen met knoflooksaus10,80
Gegrilde geitenkaas met spek op salade9,50
Magere tonijnsalade9,50
Lekker soepie5,50

Hoofd

Tournedos met stroganoffsaus of pepersaus25,50
Varkenshaas met champignonsaus18,25
Entrecote met kruidenboter of schimmelkaas18,25
De vangst van de dag (v.a.)17,75
Gebakken camembert met vossenbessensaus16,75
Groentenlasagne17,75

Na

Spekkoek met ijs en karamelsaus6,00
Chocolade-amandeltaart met ijs en slagroom6,00
Warme kersen met vanille ijs en slagroom6,00
Kinderverrassing4,00
Gewoon klassiek: Irish, French of Italian coffee7,25

Overig

Sourcy Tafelwater5,45
Wijntip:
Saint Louis de Provence rose (2017), een karakteristieke Provinciaalse rosé met een verfijnde droge smaak, slechts € 21,50...